Στο πανελλήνιο συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού» το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού», παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ) και το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Ν. Ευβοίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Δήμο Κύμης Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στις 12-13-14 Μαΐου 2023 στην Κύμη.

Ομιλητές ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο Πρόεδρος του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Ιωάννης Κοτρογιάννης και η Συνεργάτης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με αρμοδιότητα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τις Διεθνείς Σχέσεις κα Ρούλα Κεχρή.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνεχάρη την Προέδρο και την Ταμία του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Ν. Εύβοιας κα Μυρσίνη Μαστραντωνά, κα Τσάλλα Μαρία ως υπεύθυνες για την άψογη διοργάνωση. Ο κ. Γιάννης Γεροντίτης υπογραμμίζοντάς την σημαντικότητα για τον κλάδο των τελικών αποτελεσμάτων του Συνεδρίου, τόνισε ότι το Επιμελητήριο Εύβοιας βρίσκεται στο πλευρό του κλάδου για τη στήριξη και την προώθηση πρωτοβουλιών όπως, η διάθεση υγιεινών και ποιοτικών ειδών διατροφής μέσω παροχής τοπικών προϊόντων και την υποστήριξη ενεργειών σε όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες χορήγησης των σχετικών αδειών – πιστοποιήσεων του κλάδου.

Στις εργασίες του Συνεδρίου κατά τις οποίες πολύ σημαντική ήταν η τοποθέτηση της Προέδρου του Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Ν. Εύβοιας κας Μυρσίνης Μαστραντωνά, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ Κώστας Καββαθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, η αντιδήμαρχος Χαλκιδέων και πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής κα Ευαγγελία Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ. Ηλίας Θαλάσσης, οι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Κωνσταντίνος Δημάς και κ. Χρήστος Σαμαράς, η Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων κα Αθανασία Χονδρονικόλα.